Infoisinfo Nederland

Koen van Heeswijk Architect
Bureau in Eindhoven

www.koenvanheeswijk.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 040 236 995?

Adres

Icaruslaan 23. P.C. 5631LH, Eindhoven, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Koen van Heeswijk Architect

Interieur in Eindhoven, Architect in Eindhoven, Architectuur in Eindhoven, Nieuwbouw in Eindhoven

BUREAU .
VISIE .

De continue zoektocht naar energetische optimalisatie wordt gedreven door een sterk geloof in de toekomst en de gedachten dat we als persoon maar een korte periode gebruik mogen maken van al het moois om ons heen. Het bureau streeft naar gebouwen met een eigen karakter, bijzondere ruimtelijkheid, zorgvuldige detaillering en een duurzame materialisering. De dialoog met de opdrachtgever en een zorgvuldige inpassing in de omgeving spelen hierbij een belangrijke rol. Zo ontstaan eenvoudige en krachtige concepten die zo kritisch en consistent mogelijk worden uitgewerkt. .
ENERGETISCHE OPTIMALISATIE .

Als gevolg van jarenlange ervaring in de installatietechniek & verduurzamingadvisering loopt KOENVANHEESWIJKARCHITECTEN voorop in de integrale benadering van het ontwerpproces. Bij het ontwerpen dien je te hebben nagedacht over de toekomst en welke impact het bouwen van het object heeft op de omgeving en het milieu. Zo ook bij gebouwen, we ontwerpen gebouwen voor langere tijd dan ons eigen bestaan. Ingetogen, scherp gesneden, harmonieus en toekomstgericht zijn kenmerken die bij onze projecten passen. .

KOENVANHEESWIJKARCHITECTEN is een ambitieus architectenbureau. Juist omdat duurzaamheid hierbij een uitgehold begrip is geworden, spreken we liever van energetische optimalisatie. .

In de ontwikkeling van elk ontwerp staat het zoeken naar de essentie van de opgave centraal. Gespecialiseerd in integraal benaderde ontwerpen met een duurzame, energetische toekomstvisie. Het bureau is actief op het gebied van architectuur en interieur zowel bij nieuwbouw, herbestemming als renovatie. Vanuit een onbegrensde fascinatie voor het vak profileert het bureau zich in een breed werkveld. Door vanaf de start van het ontwerpproces de gewenste duurzaamheidambitie, energetisch doelstellingen en milieubelasting te beschouwen en continu te monitoren en bij te sturen krijgt de opdrachtgever optimaal inzicht over het te behalen resultaat.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Koen van Heeswijk Architect (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe