Infoisinfo Nederland

merqplaza
Koffie in Eindhoven

www.merqplaza.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 040-262049?

Adres

Sjaak Kruijssenlaan 14. P.C. 5626HS, Eindhoven, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over merqplaza

Winkel in Eindhoven, Accu in Eindhoven, Merken in Eindhoven, Afval in Eindhoven

De online winkel en virtuele showroom met een ruim aanbod aan premium merkartikelen voor huis, kantoor en outdoor. Eveneens heeft Victorinox een passende etui voor ieder zakmes in het programma. Victorinox kwaliteit betekent jarenlang plezier van zakmes modellen zoals de swisschamp, minichamp, huntsman, forester, cybertool, swisscard en rescue tool. De swiss army knife is legendarisch. .
Het Wesco model kickmaster en kickboy bestaat in de gewone en classic uitvoering. Kwaliteitsprodukten van producenten met wereldfaam zoals Wesco, Kitchenaid, Victorinox, Alfi, Zwilling, etc. .
Zwilling is het bekende merk uit de messenstad solingen. Verder produceert Wesco keukenaccessoires zoals de breadboy, grandy, fluitketel. .
Alfi is het bekende merk op thermoskannen gebied. De keukenmessen van Tojiro zijn de absolute top, de serie Zen heeft een ambachtelijke uitstraling door de houten handgrepen. Als aanvulling op het Zwilling programma levert merqplaza Japanse messen van het merk Tojiro. Iedere Zwilling keukenmessen serie bestaat uit vele losse messen zoals schilmes, koksmes, vleesmes, tomatenmes, etc. Het Zwilling Nova bestek is in Nederland zeer bekend. Zwilling werkt met series zoals 4-Star, Professional-S, 5-star, Twin Cuisine en Nova. Ongeevenaarde kwaliteit van keukenmessen, bestek, pannen en manicure. De laatste jaren heeft Wesco het assortiment sterk uitgebreid met keukenelementen die perfect passen bij de afvalemmers. .
Victorinox is het bekende merk zakmessen en tools uit Zwitserland. Bekende Alfi modellen zijn Juwel, Albergo, Bambini, Achat. Alfi levert uitsluitend de beste kwaliteit koffiekannen, theekannen, bidons en drinkflessen. De Alfi koffiekan Juwel is legendarisch en bestaat sinds 1918. Tojiro levert tevens de unieke messen uit 37 laags damaststaal. .
Wesco is een producent van bekende afvalemmers, kickboy, pedaalemmers en prullebakken zoals het model kickmaster, towerkick en baseboy. De Victorinox bidons zijn te leveren in verschillende uit
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van merqplaza (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe